dinsdag 27 mei 2008

Alle begin is moeilijk

Starten met je eigen bedrijf....het klinkt zo simpel en misschien is dat het ook wel. Maar toch...veel te doen en tijd te kort. En het gekke is, we zijn eigenlijk al een jaar bezig en pas nu wordt het langzaam maar zeker een "eigen bedrijf". Al bijna een jaar zwerven we rond in de haven van Amsterdam. Bij nacht en ontij, in weer en wind. We kennen Westpoort op ons duimpje, weten (bijna) alle bijzondere plekken te vinden. En toch...iedere keer als we er weer komen zien we weer nieuwe dingen, nieuwe beelden, fantastische beelden. De haven is en blijft een bijzondere plek, een plek die ons blijft fascineren en boeien en waar we nooit zijn uitgekeken.
Maar, mooie foto's maken is één ding, iets wat we met ontzettend veel plezier doen, een passie. Leuker nog is als we wat wij maken mogen delen met de rest van de wereld. Onze beelden, onze creaties...in tijdschriften, jaarverslagen, aan de muur, zelfs op billboards misschien?
Wij willen dat iedereen in Amsterdam en omstreken straks weet wie we zijn en wat we doen, en ook waarom we het doen. Omdat het onze passie is. Omdat we van de haven houden. Omdat we onze liefde voor die haven in onze foto's laten zien. Omdat Amsterdam trots mag zijn op "onze" haven. Omdat iedere Amsterdammer weer van de haven moet gaan houden.